Workflow automatisatie

Asset management

Asset management

Al van bij het begin zijn we ons bij Catena Company bewust van het belang van deugdelijk en efficiënt mediabeheer. Een goed Digital Asset Management (DAM) systeem maakt alle bestanden beschikbaar en doorzoekbaar.

Lees meer

Database publishing

Database publishing

Bij het produceren van catalogi of folders is het steeds weer een hele klus om de juiste gegevens bij het juiste artikel te plaatsen. Menig DTP'er spendeert uren met knippen en plakken vanuit Excel of tekst documenten om de juiste data in InDesign te zetten. Bij de eerste correctieronde start de volgende tijdrovende taak als prijzen of omschrijvingen moeten wijzigen.

Lees meer

Brand Portal

Brand Portal

Iedere organisatie kent wellicht een hele documentenstroom die van vele mensen veel inspanningen en veel controle vraagt. Met de juiste Brand Portal kunnen er enorme tijds- en kwaliteitswinsten geboekt worden, ook voor kleinere organisaties.

Lees meer

Editoriale workflow

Editoriale workflow

Of je nu zelf kranten of magazines uitgeeft, dit doet voor derden, of bezig bent met andere publicaties zoals bijvoorbeeld jaarverslagen, feit blijft dat deadlines strakker worden, en dat medewerkers vaker van thuis werken.

Lees meer

Customised Automation

Customised Automation

Het is verbazend hoeveel manuele en repetitieve taken we dagelijks doen. E-mails en FTP servers controleren, PDF bestanden openen in Adobe Acrobat om ze te contoleren. E-mails sturen om problemen te melden, hernoemen van jobs, proeven maken… Allemaal simpele taken, maar wel tijdrovend en vatbaar voor fouten.

Lees meer

Technology partners