Virtual classroom

Vanaf nu vind je onze gekende trainingen ook online. Door ons virtueel leslokaal kan je blijven leren met dezelfde kwaliteit van de fysieke trainingen maar dan van op jouw favoriete locatie.

Image

Wat is een Virtual Classroom?

Een Virtual Classroom (VC) stelt je in staat om training te volgen zonder dat je fysiek aanwezig moet zijn in onze training lokalen. Je kan via VC een training volgen vanop kantoor, van thuis uit of vanop een locatie naar keuze.

Op jouw computer, dit kan zowel via een PC als via een Mac, zie je het scherm van de docent, de webcam van de docent en je hoort zijn of haar stem. Vanzelfsprekend kan je ook live vragen stellen of hulp inroepen, net zoals dat in een fysieke training ook mogelijk is..

Via Teamviewer of AnyDesk kan de docent jouw handelingen meevolgen en krijg je tips of aanwijzingen tijdens het hands-on gedeelte van de training.

Beschik je over 2 beeldschermen? Dan is het aangewezen om op het ene scherm de webcam en het scherm van de docent te tonen en op het andere scherm je applicaties te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Is een virtual classroom training intensiever?

Dat klopt. Daarom splitsen we een training van één dag op in 2 sessies die telkens zullen doorgaan in de voor- of namiddag van 2 opeenvolgende dagen.

Wat nadat ik me heb ingeschreven?
Hoe verloopt een training?

De creatieve trainingen die we geven in een virtual classroom

Image

Adobe XD - Basics in 1 dag

Image

Adobe XD - The Next Level

Image

After Effects - Basics in 1 dag

Image

After Effects - The Next Level

Image

Illustrator - Basics in 1 dag

Image

Illustrator - The Next Level

Image

InDesign - Basics in 1 dag

Image

InDesign - The Next Level

Image

InDesign - Doe het met stijl(en)

Image

Photoshop - Basics in 1 dag

Image

Photoshop - The Next Level

Image

Podcast in Audition

Image

Premiere Pro - Basics in 1 dag

Image

Premiere Pro - The Next Level