Over ons

Supporting creative people

Catena Company ondersteunt creatieve professionals en brand owners bij het communiceren van hun boodschap met hoogtechnologische tools, advies omtrent IT en training door vak experts. Zo stroomlijnen we de workflow inzake content creatie en kunnen creatieve geesten zich met hun core business bezighouden zonder zorgen over de achterliggende processen.

Workflow automatisatie

Voor professionals en bedrijven die met creativiteit en creatie bezig zijn, zijn wij een partner die met hen meedenkt in het vereenvoudigen, automatiseren en beheren van creatieve processen. Als experts met een jarenlange expertise zijn we ideaal geplaatst om organisaties niet alleen te adviseren, maar ook te begeleiden en supporteren aangaande de gebruikte achterliggende tools.

Meer info

Creatieve trainingen

Binnen ons training aanbod voorzien we in de laatste nieuwe online- en classroom- trainingen op maat inzake software en methodes voor vormgeving, multimedia en content.
De trainingen worden gegeven door Adobe Certified Experts, zodat creatieve professionals nog beter worden in hun vak.

Meer info

Allington, experts in Apple integration

Apple is al langer vertrouwd terrein voor heel wat creatieve bedrijven en afdelingen, vandaar onze jarenlange expertise, ook op dit domein. Maar sinds de komst van iOS toestellen zien we ook een stijging in populariteit in heel andere sectoren.

Omdat de vraag naar Apple IT-integratie van bedrijven zo groot werd, besloten we het merk Allington in het leven te roepen om gerichte begeleiding te kunnen voorzien.

Lees meer over Allington

Ons team

In 2006 werd Catena Company opgericht.
Eddy Smets
Eddy Smets

Account manager & partner

Jan Van Sprengel
Jan Van Sprengel

Workflow specialist & partner

Manu Ketelslegers
Manu Ketelslegers

Apple specialist & partner

Ondertussen werd het team sterk uitgebreid met eigen, maar ook met losse medewerkers. Op deze manier hebben we steeds de juiste persoon op de juiste plaats
en kunnen we een optimale dienstverlening garanderen.

Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Losse medewerker
Wij zoeken trouwens steeds naar nieuw talent dat mee ons team wil komen versterken.

Voel je je aangesproken?