Nieuws

Catena Company pakt uit met live online workshops vanuit professionele studio

Catena Company pakt uit met live online workshops vanuit professionele studio

maandag, 16 november 2020

Catena Company biedt als Authorised Adobe Training Centre al jarenlang trainingen aan voor creatievelingen en brand owners, bedrijven die hun eigen marketing en brand exposure zelf in handen nemen. Ook al voor de Corona crisis werd het digitale pad voorzichtig betreden, maar dit jaar kwam alles in een stroomversnelling.

Leerrijk jaar en investeringen resulteren in live online Adobe CC event

Catena Company bood in het voorjaar met het ‘Upgrade jezelf’ programma 43 gratis webinars aan, voor maar liefst 1444 deelnemers. Ook de jaarlijkse Zomertrainingen kenden dit jaar een Virtual Edition.

Eddy Smets, zaakvoerder Catena Company: “Het was een leerrijk jaar. De gratis webinars waren een succes en voor de virtuele trainingen werden alle mogelijke middelen ingezet om die zo interactief mogelijk te maken. Dat resulteerde onlangs in de investering van een heleboel studiomateriaal. Daarmee beschikken we nu over twee volledig ingerichte studio’s van waaruit we nieuwe online workshops gaan verzorgen.”

Dat de investering loont, bewees Catena Company onlangs met het live online Adobe CC event. Tijdens dit event, dat normaal elk jaar fysiek plaatsvindt, werden de nieuwigheden van Adobe voorgesteld. 300 mensen namen virtueel plaats in de sofa bij Catena Company en alles verliep feilloos. Eddy steekt daarvoor een pluim op de hoed van het ganse team: “Zo’n groot event live online brengen is een knappe teamprestatie. Audio, video, script, belichting, regie, de inhoudelijke boodschap, interactie met het publiek, ... Er komt wel wat bij kijken. En iedereen moet op elkaar ingesteld zijn.”

 

Online workshops: dè leervorm van de toekomst

Uiteraard maakt Catena Company deze investeringen niet zomaar om de Corona crisis te overbruggen. Nieuwe leervormen, zoals webinars en online workshops, zijn blijvers en vervolledigen het uitgebreide trainingsaanbod van Catena Company.

De klassikale trainingen, met uitleg, demo’s en oefeningen voor een groep deelnemers blijven bestaan. Ook trainingen op maat en coaching zijn en blijven vaste waarden in het aanbod. Geïnteresseerden kunnen aan deze fysieke trainingen deelnemen in het Training Centre van Catena Company of de sessies kunnen ook ‘in company’ verzorgd worden.

De gratis webinars zullen ook na de Corona crisis op de agenda blijven staan. Volg Catena Company dus zeker op de sociale media! Het kost geen enkele moeite om deel te nemen en in een tijdsbestek van 45 minuten verwerf je alvast een basic inzicht in de behandelde topics en krijg je misschien zin in meer. Zoals een online workshop bijvoorbeeld. Tijdens zo’n online workshop ga je gedurende 3 uren dieper in op een bepaald onderwerp. Training experten geven een heldere uitleg en demo’s en staan de deelnemers persoonlijk bij terwijl ze oefeningen maken.

Eddy Smets, zaakvoerder Catena Company: “Online workshops zijn voor ons dè leervorm van de toekomst. Ze zijn inhoudelijk precies afgestemd op de leerdoelen van de deelnemers, zijn heel toegankelijk en de kennis is meteen toepasbaar. ROI verzekerd dus.”

Met een grondige leerdoelenanalyse helpt Catena Company je trouwens graag om te bepalen wie welke training nodig heeft. Aan de hand van testen en interviews wordt een beeld gevormd van de ‘team competenties’. Om de gewenste doelstellingen te behalen wordt dan een trainingstraject op maat ontworpen.

Vanzelfsprekend kunnen al deze online en offline leervormen ook gecombineerd worden. ‘Blended learning’ beantwoordt aan een zeer diverse mix van leerdoelen.

 

Bekijk ons nieuw aanbod online workshops